Isä synnytti vauvan ensi kertaa Suomessa – nyt isät kertovat, kuinka vauva-arki on sujunut: "Yritämme vielä toista lasta, sen jälkeen Johannes jatkaa hoitojaan" - News Summed Up

Isä synnytti vauvan ensi kertaa Suomessa – nyt isät kertovat, kuinka vauva-arki on sujunut: "Yritämme vielä toista lasta, sen jälkeen Johannes jatkaa hoitojaan"


Translaki estää lapsihaaveetLännen Media kertoi Johanneksen ja hänen aviopuolisonsa Petrin perhetilanteesta lokakuussa. Johannes määritettiin syntyessään naiseksi, mutta hän on käynyt parikymppisenä läpi sukupuolen korjausprosessin ja elänyt jo vuosia miehenä. Johannes ja Petri pohtivat ensin lapsen hankkimista esimerkiksi useamman aikuisen apilaperheenä. Perhe pysyy yksityisenäJohannes ja Petri kertoivat viime syksynä tilanteestaan julkisuuteen rohkaistakseen muita vastaavassa tilanteessa olevia ja kiinnittääkseen huomiota lainsäädännön ja terveydenhuollon epäkohtiin. Ainoaksi tukiin liittyväksi ongelmaksi on toistaiseksi jäänyt se, että Johanneksen on täytynyt tehdä hakemukset paperisina, koska Kelan nettilomakkeetkaan eivät hyväksyneet miehen henkilötunnusta.


Source: Aamulehti April 04, 2018 04:59 UTC



Loading...
Loading...
  

Loading...