Haaland scoret og satte ny Champions League-rekord - News Summed Up

Haaland scoret og satte ny Champions League-rekord

Napoli - Red Bull Salzburg 1-1Erling Braut Haaland brukte bare elleve minutter på å score borte mot Napoli i Champions League-duellen i kveld. Så enkelt var det, sier Braut Haaland om målet i intervju med Viasat. Hadde du sagt før Champions League starta at vi skulle fått ett poeng i Napoli hadde jeg ikke sagt nei, sier Braut Haaland. Thierry Henry, Didier Drogba, Ivan Klasnic og Diego Costa deler andreplassen bak Erling Braut Haaland med fem mål på deres fire første Champions League-kamper. De tre målene er scoret av:* Erling Braut Haaland* Erling Braut Haaland* Erling Braut HaalandNordmannen, som ble byttet ut etter 75 minutter i kveldens forestilling, står for øvrig med like mange scoringer alene som Barcelona og Real Madrid til sammen så langt i denne sesongens utgave av Champions League.

Source: Dagbladet November 05, 2019 20:23 UTC